Transnationale Partnerschapsbijeenkomsten (TPM’s)

Startbijeenkomst

Op 24 en 25 februari kwam het DigiFinEdu-partnerschap bijeen in Raseiniai, Litouwen, in het gebouw van de projectcoördinator Raseiniai Šaltinis Pro-gymnasium, voor de eerste Transnationale Partnersbijeenkomst (TPM) van het project.

De bijeenkomst was een uitstekende gelegenheid om elkaars kennis en ervaring beter te leren kennen en de samenwerking te versterken. De partners bespraken het algemene doel van het project, de doelstellingen, werkten het tot dusver ontwikkelde materiaal bij en stelden de termijnen voor de volgende activiteiten vast.

Plaats: Raseiniai, Litouwen
Leidende organisatie: Raseiniai Šaltinis Pro-gymnasium
Periode: 24-25.02.2022

2e vergadering van transnationale partners van DigiFinEdu

Op 11 en 12 juli 2022 kwamen de partners in Sesimbra (Portugal) bijeen voor de 2de Transnationale Partnersvergadering (TPM) van het DigiFinEdu-project.

De bijeenkomst werd georganiseerd door CREF en was gewijd aan de analyse van de resultaten verkregen tijdens de eerste fase van de activiteiten van het project en de definitie van de volgende activiteiten, betreffende de ontwikkeling van het tweede projectresultaat: R2 – DigiFinEdu Didactisch Materiaal.

De resultaten van het onderzoek dat in de voorgaande maanden is uitgevoerd, hebben een grondig beeld opgeleverd van het niveau van financiële geletterdheid (FinLit) van leerlingen, leerkrachten en ouders in alle partnerlanden (Litouwen, Bulgarije, Portugal, Nederland en Spanje).

De bijeenkomst verliep zeer voorspoedig, dankzij de toewijding en het harde werk van de partners, die het welslagen van het project zullen verzekeren.

Plaats: Sesimbra, Portugal
Leidende organisatie: CREF
Periode: 11-12.07.2022

3e TPM

Tijdens deze transnationale bijeenkomst werd vooral gesproken over de exploitatie van de resultaten, en werd overeenstemming bereikt over de eindevaluatie, de duurzaamheid en verdere ideeën voor de voortzetting van de samenwerkings- en samenwerkingsactiviteiten. Er werd ook veel aandacht besteed aan het eindverslag dat na afloop van het project moest worden ingediend.

Plaats: Zoetermeer, Nederland
Leidende organisatie: Youth Initiative Center
Periode: 2 november 2023; 3 november 2023

Ga naar de inhoud